En ligas – Mike Kristenssons – alla offer

mikeJag har gjort en rätt grundlig utredning av en bedragare på norra Cypern, som kallar sig för ”Mike Kristensson” (till höger)  men som heter något helt annat i verkligheten.

Det är fiffigt att använda fejknamn – då kan jag utan problem publicera namnet!
I anslutning till den utredningen har jag som hastigast kollat folk runt Mike Kristensson, och jag hittade en Alexander som lånar ut kontor till ligaledaren, och det var väldigt intressant att använda enbart Internet för att skapa mig en bild av den mannen.

Alexander har ett Facebookkonto, ett Gogglekonto, ett Twitterkonto och han svarar sina kunder via Reco, och han tar inte bort de som gnäller. Alexander skulle jag vilja beskriva som lättillgänglig och öppen – ligaledarens absoluta motsats.

Jag har också använt arkivet på nätet; archive.org och det finns många bra bilder på denne Alexander, och om vi då jämför med ligaledaren ser man att han vinnlägger sig om att inte finnas till alls.

festival1Jag undrar om det är arketypiskt?
Jag tror det; finns du inte på nätet är du skum. I vart fall om du är företagare. Via archive.org har jag kunnat spåra hur länge Mike Kristensson agerat runt sina projekt bakåt i tiden, och det förefaller vara på det viset att han är extremt aktiv – lovar guld och gröna skogar – i nån månad.

Förmodligen lägger Mike Kristensson ner siter och projekt när han lurat tillräckligt många att satsa pengar i hans fejkade satsningar. Festivalen (till höger) är ett av hans alla bluffprojekt, och de är alltid våldsamt stora – biggest in the world – vilket är typiskt för socio- och psykopaterna.

Runt en sån här bedragare finns det många ”Alexander”
Mike Kristensson är munvig och skicklig, men inte lika driven som han tror, för han har för dålig koll på vad han har sagt igår. En sån här kille kan kosta hela karriären för en sån som Alexander som framtonar som mycket seriös. Carl Jung sa det; vi kan för lite om människans psyke.

Jag grävde upp dem för att de skadar mig annars
norra_cypern_magasinetAlexander, som är en vanlig mäklare, är förmodligen lika lurad av deras ”trevlighet” som jag själv var ett tag. Jag producerade texter som gav dem möjlighet att sälja in en gigantiskt stor satsning av en tidning, som var bluff. Jag kom på dem rätt snart, tre veckor?, och utredde sen nån månad, och gjorde en jordbävning  – tog mitt material med mig och gick – när jag hade klart för mig vem Mike Kristensson är; en känd svensk bedragare.

Lögnar-slarvigheten har gått i arv till dottern
Hon utger sig i projekt för att bo på norra Cypern sedan flera år:

NN flyttade från Sverige 1998, 10 år gammal. Hon har sedan dess bott på flera olika platser i Spanien, och i andra länder i världen, och är idag bosatt på Cypern sedan tre år tillbaka.

sophiaMen enligt hennes FB-sida bor hon i Stockholm, och i verkligheten är hon skriven och inneboende i Täby, och kollar man bakåt har hon följt pappa Mike Kristensson i hans fotspår och hon har en uppsjö gamla adresser bakom sig. Är pappan och svindlar i Borås är hon med, och rätt ofta använder hon en mosters adress i Halmstad – moster Carina vet det?

Gissningsvis sitter tjejen på Hinseberg rätt snart för hon är iskall men också dum i huvudet för mig gav hon ett ”aktiebevis” som hon producerat själv i Photoshop. Tror man att jag ska gå på det har man inte läst av mig korrekt men hon jobbar också med ”illusioner” och skrev; Pappa ringer dig snart och förklarar!

Mike Kristensson har inte ringt än och ”förklarat” varför de tillverkar ”aktiebevis” i Photoshop.

Väldigt många saker går igenevergreen
Det är alltid mängder med flaggor, som om de finns på många språk, men de är inte alltid klickbara och de sitter bara där för att ge dig en illusion av storhet, världsomspännande…biggest in the world.