Blåsta i 30 år utan att märka det

– skrev en kompis på FB om denna video.

Det gäller inte riktigt mig själv för jag har aldrig gått på feminismen men att det är ett formidabelt helvete att leva i Sverige som kvinna är jag väl medveten om. Finns inga mer förtryckta än svenskorna, eller mer ledsna, och många är helt förstörda.

Redan på 80-talet dök det upp läsare som började ana dels att jag hade rätt i de varningar som fanns i mina böcker, och dels hade de börjat tänka och lägga märke till saker och ting.

Som exempel kan nämnas att på 70-talet blev det helt ute att amma barn för männen kan inte amma – det skulle vara jämlikhet, och många går omkring med djupa sår i själen nu för att de gick med på det. En sa mig att hon haft ont i brösten samt själen i 40 år.

Ett annat exempel är att kvinnor skulle bli män, och således också ha samma sexualitet men problemet är att då kvinnor har sex utlöses ett hormon som binder dem till mannen eller som jag brukar säga;
– Ligg med en idiot så är du snart gift med en idiot.feminism_must_be_banished_to_save_the_family_1st_february_2007-300x259

Det där ser man tydligt i Indien för de har inte sex före äktenskapet, och tre dagar efter bröllopet är de par jag har sett synbart superkära. I vår drogkultur börjar relationer med sex, och sen kommer alla på efter 17 månader att partnern inte passar en alls.

Jag har frågat min indiska kompis Linda varför hon är emot det de kallar för ”love-marriage” och hon säger just det att kvinnor och barn far något så vansinnigt illa, männen också, för man kan inte bygga en relation på sex – förälskelsen är över rätt snart.

De gör ju enormt djupa utredningar av partners. Det kan ta 4-5 år att hitta rätt partner, och vi ska nog ha lite respekt för denna gamla kultur som har det lägsta skilsmässotalet i hela världen. Jag har det därför att jag har sett 40-50-70-åringar som strålar och som håller sin partner i handen där de går utmed vägen. Det har jag aldrig sett i Sverige; inte sen 50-talet.

Feminismen skapar också galna kvinnor och ansvarslösa män, och det är exakt vad vi har omkring oss nu i hela väst. Man blir rejält stressad av det, och det brukar ta mig ett par dagar innan jag mår bra igen då jag har lämnat Sverige. Kanske för att jag vet att en civilisation utan fungerande män kommer att dö – den kan inte överleva.

Det som gör mig mest ont är att den familjepolitik vi haft sen 30-talet skapar sinnessjuka barn, och det ser man extra tydligt i Sverige som har det högsta ohälsotalet avseende psykisk ohälsa i hela världen.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om saken och kanske gör det nån dag när BRICKS är klara och man kan andas igen kanske?
Men till vilken nytta?

Västkulturen ska dö, den måste det, och den kommer att dö
Jag privat har ett väsentligt bättre liv i öst och jag är gärna i Sverige sommartid för naturens skull men Sverige kommer att brinna på samma sätt som resten av väst lär göra det. Det är en Tvärtomkultur som inte är hållbar ens i två generationer, knappt en halv.

Den vilar på tron att barn inte behöver kärlek, och så var det inte. De svenska barnen lär inte bli kramade av t.ex. min älsklingstaxichaufför, som brukar krama alla barn han möter, för jag har avrått ifrån en resa hit eftersom risken är för stor att han anhålls.

9 reaktioner till “Blåsta i 30 år utan att märka det”

 1. Och vem har alla dessa galna feminazister som ikon och största idol? Jo, SCUM-manifestets skapare Valerie Solana. Psykfallet som sköt Andy Warhol och försökte även mörda några till ”gubbslem” förutom honom om jag inte minns fel. Att använda uttrycket inte alla hästarna hemma om Solana torde förmodligen vara århundradets understatement. Detta sinnesrubbade manifest har dom svenska galna kvinnorna dessutom gjort teaterpjäs av. Aldrig att jag kan dra mig till minnes att man gjort en kritisk granskning av Solana och hennes livsgärning. Inte i svensk media åtminstone.

 2. Det började 1985-1986 känns det som. Det var en amerikansk författare som skrev en bok om sexuella trak. på arbetsplatserna och sen gick precis alla bananas. Sen hade du incestvågen, våldtäktsvågen, pedofilvågen. Allt ska sexualiseras. Jag lyssnade på en kvinna som var rasande och talade om muslimernas slöja. Den sexualiserades också.

  1. En sak slog mig rent spontant tidigare inatt. Vet inte varför jag inte kommit att tänka på det tidigare. i synnerhet inte som du brukar skriva om att crazymakare kommer ofta sluta med en kniv i kistan eller nåt liknande. Samt att du ibland omnämner Tage Danielsson. Så steget därifrån till Hasse A är ju inte så långt. vad som slog mig var att hans film Den enfaldige mördaren i princip är en ren blueprint på crazymaking och mycket riktigt slutar det ju illa för den crazymakande fabrikören tillslut. Han har ju medgivit att filmen är inspirerad av verkliga händelser från hans egen barndom, även om namnen och säkerligen även andra detaljer har ändrats. Så det är ju en film man kan rekommendera till folk om dom på drygt 90 minuter vill lära sig grunderna i crazymaking och vad det handlar om.

   1. Svensk press offentliggör aldrig bakgrunderna till morden men väldigt många av dem som kallas för ”kvinnomord” är ju de medberoendes sista steg självmord – mord. Det som SvT kallade för ”Djävulsdansen” nyligen. Gaslighting / crazymaking finns inte bara i parrelationer utan även på arbetsplatser och om det blir våld av det eller inte styrs väl av vem offret är i grunden? Och hur crazymakingen ser ut. Den kan ju vara alltifrån mild och nästan skämtsam till totalt galen men man ska givetvis säga ifrån för det är inte ett okej sätt att ”kommunicera” på. Man blir ju lätt paranoid av det själv, om inte annat.

    1. Igår skrev Mats Dagerlind en krönika på Avpixlat om hur han försökt bli medlem på en ny medieaktör som heter Content Central. Han blev ej förvånande nekad vilket påminner om crazymaking. Han tog även upp fallet Pär Ström som blev mobbad av feminazisterna till att lägga ned sin blogg tidigare i år. Tänkte länka till något om ämnet men insåg att du kan det bättre. Just nu verkar det som dom blir DdoS:ade igen för det är emellanåt svårt att komma in där.

     1. Bara för att man har åsikter behöver inte det betyda att man kan producera text. Jag hade inga problem att bli medlem där men jag har bara skrivit 4-5 artiklar eftersom jag vet att jag måste skriva PK, om resor t.ex, och det var in i döden tråkigt.

 3. Jag har läst någonstans att då kvinnorörelsen startade i USA så sponsrades de av storfinansen. Förmodligen för att lura ut kvinnorna i arbetslivet, dels för att öka konsumtionen, dels för att slå sönder kärnfamiljen.
  Jag har heller aldrig begripit mig på det där med feminismen, möjligtvis beroende på att här på ”bondlandet” har i många fall kvinnorna ägt jord/skogsbruksfastigheterna,

 4. Ja, vem som än har finansierat det hela så står vi idag med många trasiga barn. Psykiatrikern som var ryska i botten ville ju flytta till TRNC och .öppna en praktik men kom på att hon kommer konka för det finns inga patienter, och den stora skillnaden är just sättet att hantera barn. Vi har mängder med unga pappor som konkar ungar eller drar barnvagnar men de har 100% närvaro och kontakt med dessa sina barn. Så om två bilar krockade bredvid dem skulle de nog aldrig släppa blicken och kontrollen. De svenska ser knappt sina barn, de kör dem felvända, de snackar i mobiler för dagis tar ju hand om allt som är viktigt.

  Vi har 4-5 mord om året, och inte sällan är det en pappa som nypt nån som försökt dribbla med hans dotter / fru. Här sitter de i TV och undrar vad statsministern tänker göra åt saken att deras döttrar blir kallade för ”hora”.

 5. Qet började i sverige med att Palme i början av 70talet införde en lag att invandrare skall prioteras före svenskarna.Däreffter började Palme med sosialdemokraterna ock Moderaterna att sprida löögner för att införa enn diktatur i hela världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *