March Against Monsanto Sweden

Jag ombads igår att ta hand om MAM Sweden, och det passar mig utmärkt!

Där kan jag säkert ha roligt!
465158_10150721723453306_1927752233_o(1)En indiske gas-oljebolags- och hotellägaren, läste min hand, och sa att jag lever tills jag är 83 år, kommer vara mycket mobil, och ger ut tre stora böcker till – som skrivs från hjärtat – och bråka med Monsanto är inte fel. Man ska välja sina strider väl, och vapnet blir utbildning. Jag kommer utbilda läsarna, helt sonika.


Kunskap är makt!

customLogoHoppa med, du också!

MAM Sweden vill ha upp mig till Sverige, och det vill FreedomFest också, de har sina jippon samma dag; 23 maj 2015.

Men resan kostar för mycket så jag har mejlat Trygg-Hansa, och frågat om de betalar den. Operatören vill också se mig och kolla nu, ett halvår efter sista käkoperationen, att allt är som det ska.

Jag kan inte vara i Sverige vintertid pga krossade bihålor, så vi får se vad Trygg-Hansa, som vet om det och som fått ”papper på det”, säger. Den skadan ingår totalt sett i olycksfallet även om det är två kirurger i Sverige som ställt till just den delen.GMO-sm1 3000 dör årligen av vårdskador, och 100 000 skadas ”bara” så man ska inte gnälla om man har överlevt.

Hur ska man kunna åka kollektiv buss, tåg eller T-bana till operatören om man är 400 mil ifrån honom? Det brukar vara billigaste färdmedlet som ska användas, och mitt heter flygbolaget Pegasus!

Jag åker upp till båda organisationerna, om Trygg-Hansa anser att jag ska till operatören, och om inte är det så att jag behöver inte vara fysiskt närvarande för att verka eftersom jag främst är en skrivande och inte en pratande aktör.

Lista över GMO-fria produkter / bolag   / NON- GMO-projekt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *