Till er som vill lämna Sverige

lasareJag kommer att från och med den 1 december erbjuda de som vill lotshjälp ut ifrån Sverige till två länder;

Cypern och Kerala i Indien, och jag har tidigare utrett Azorerna och Madeira.

Det blir ett slags starthjälp, och vi har folk på plats i båda länderna som är redo att hjälpa till. Starttjänsten kostar 5.000:- sek per person, och fakturan  kommer ifrån respektive land.

hbJag råder alla att inte köpa fastigheter utan att först hyra, vilket är lätt i båda länderna och standarden är mycket hög, och det är för att du vet inte var du trivs. Det tar ett tag innan man vet om man vill bo i staden eller på landet, vid havet eller i bergen men även om man bara hyr i starten behöver man el, telefon, internet, bankkontakter och det är vad jag kommer att ge folk.

Man spar in fem år ungefär, och slipper göra de misstag som annars är vanliga de första fem åren
När man bott på stället och vill köpa fastigheter har man redan de kontakter som behövs och slipper mängder med problem som annars kan komma emot en. Jag har sett folk hamna på psyket efter svenska ”mäklares” framfart.

Konsumerar du mycket sprit, piller, knark vill jag inte ha dig som kund
Kerala är på väg att torrlägga hela staten, och gapar du, skriker, bråkar och förstör för andra människor på norra Cypern kommer du inte bli gammal där. Det kommer ingen rörmokare, och du får inte tag på nån elektriker, och snart är du historia. I Indien grips du med stor sannolikhet och deporteras vilket också sker på norra Cypern.

Det går att hålla på så i Sverige men det är här det
Jag har i dagarna avrått en människa ifrån en emigration därför att svärsonen är så pass mycket ”bad people” att jag vet att han inte klarar sig en månad ens. Där motsätter man sig lögnare och manipulatörer – här beundras de.

Har du problem med sånt bör du stanna här eller göra en total rokad. Den planerade ”nya poliskåren” kommer ha en uppsjö sånna om vi nu ska lära av USA, se film nedan.

Förtur får de som själva har förstått att vi går mot en fascistisk polisstat som vi har på trappen inom 5 år skulle jag tro.

lb-175x35Det brukar bli så när pengarna till slut sinar.
– Ge oss dina pengar så ska vi ge dig och de fattiga vård.
– Ge oss dina pengar så ska vi garantera din pension.
– Ge oss dina pengar så ska alla barnen få gå i världens bästa skola.
idiot– Etc. etc.

Kontakta mig på lena (@) holfve.se

Denna blogg stängs nu, och den samman med min gamla blogg ”Rädda Sverige.nu” innehåller väldigt många TV-inslag som är producerade utanför det slutna och isolerade och rätt hjärntvättade Sverige, och kan hjälpa dig att fundera på din egen situation.

12 reaktioner till “Till er som vill lämna Sverige”

 1. Fast i betongdjungeln i Sverige, utblottade efter finanskrisen med en lägenhet vi inte kan sälja, och drömmer om jobb som inte finns. Depression och ångest till vardags. Vill bara ifrån denna sossehåla med fru och barn i behåll!

 2. Inte jag, jag har bara en helt vanlig gymnasieutbildning i bakfickan.. Hette då DK-linjen, distribution och kontor, det som sen blev Handels..

  Däremot så har jag senare i livet läst lite företagsekonomi, både svensk och på engelska. På komvux..

  Har ”växt upp” på n bensinstation som min pappa drev, där jobbade jag extra från ca -års ålder, sedan jobbade jag på ridskola som ridlärare..
  Mvh
  Camilla

 3. Allt som har en början har ett slut – och så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna Sverige – så finns det hopp – som jag ser det = Det finns ALLTID en annorlunda framtid i sikte ! ! !

  Jag är drygt 74 år LivsErfaren – och hoppas fortfarande på att det ordnar sig även i Sverige = jag bor kvar i Sverige ett tag till.

  Men det känns bra att veta att Du finns till hands – ifall jag ändrar mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *